Xenonline

 • 1 LEDuri Auto
  Toate tipurile de led auto, diferite culori si puteri. Leduri SMD, High-Power, variante Canbus fara erori, lumini de zi gen Audi sau DRL, toate la cele mai mici preturi, fara rabat de la calitate. Fii original! Masina ta poate arata "altfel".
 • 2 Instalatii Xenon
  Kituri Xenon Can-Bus toate tipurile de bec auto, moto, camioane, marci de calitate atent selectionate, fara erori fara bruiaje, alimentare extinsa. Discounturi pt. mai multe kituri. Va garantam servicii de calitate si preturi rezonabile.
 • 3 Accesorii, Solutii
  Va oferim o gama larga de accesorii pt. xenon si leduri, dealtfel si o serie de solutii de adaptare a unor componente sau rezolvarea deranjanta a "erorilor de bec ars". Pentru suport tehnic referitor la o eventuala achizitie va rugam sa ne contactati.
 • 4 Xenon de fabrica(OM)
  Balasturi xenon originale de fabrica si becuri xenon de firma. Putem procura la cerere cu preturi mult mai mici anumite balasturi de origine, precum si becuri originale de firma. Ne puteti contacta cu mai multe detalii pe adresa de mail.

Cos  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Leduri auto 0 produsCe va oferim

LED-uri auto pozitie 3mm LED-uri auto de bord 3mm LED-uri auto de interior Flux
LED-uri auto pozitie cu SMD LED-uri auto de bord cu SMD LED-uri auto de interior cu SMD
LED-uri auto pozitie Flux LED-uri auto de bord multiLED LED-uri auto de interior High-Power
LED-uri auto pozitie High-Power LED-uri auto de interior 3 mm LED-uri auto fara eroare
LED-uri auto pozitie Canbus LED-uri auto de numar Canbus LED-uri auto stopuri
LED-uri auto DRL LED-uri auto proiectoare LED-uri auto lumini de zi
LED-uri auto Daylight 3 mm LED-uri auto Daylight SMD LED-uri auto stop SMD
LED-uri proiectoare LED-uri auto proiectoare SMD LED-uri auto 12V,24V

Leduri auto noutati
LED este abrevierea de la Light Emiting Diode.La noi veti gasi cele mai noi tipuri de produse auto LED avand in componenta cipuri LED Piranha,SuperFlux si High Power, leduri SMD,cu unghiuri diferite de distribuitie a luminii si care se reflecta si lumineaza în unghiuri diferite in functie de cerinta.

Destinatie LED auto 12v
Ledurile cu destinatie auto,sunt perfect compatibile,pot fi folosite si instalate cu usurinta in locul becurilor cu filament
la pozitie,frana,marsarier,bord,proiectoare,habitaclu etc.Prin utilizarea acestora,se creaza un efect deosebit, chiar si farurile autovehiculelor mai vechi devin ca si cum ar fi fost prevazute din fabricatie cu LED-uri.

LED auto,avantaje
Noua tehnologie auto LED,elimina complet multe din dezavantajele becurilor clasice.Viteza de reactie a franelor cu led devine semnificativ mai mare, iar culoarea mai intensiva. La viteza de 100 km/h, avantajul nostru dat de durata de reactie a LED-urilor poate însemna o diferenta de 3-4 m la distanta frânei!

Leduri auto,consum infim
Iluminarea prin LED-uri consuma cu 8-10 ori mult mai putin curent decât becul clasic, de aceea un far de pozitie sau de interior uitat aprins nu este o problema ca si în cazul becurilor clasice care pot provoca dificultati precum descarcarea acumulatorului.Ca exemplu,30 de leduri auto pot consuma 1W,sau in functie de putere,avem led care
poate consuma 1W,dar,mentionam ca luminozitatea unui LED auto de 1W echivaleaza cu 8-10W pe filament.
Pentru aceste avantaje si multe altele, din ce în ce mai multe autovehicule sunt dotate din fabricatie cu faruri de frâne, pozitii si indexuri cu LED-uri.

Auto led fara caldura
Ledurile nu se incalzesc decat foarte putin si in anumite conditii.O dioda LED produce lumina prin tranzitia de electroni ce migreaza de la catod la anod,intr-un ambient chimic ce determina culoarea si intensitatea luminoasa,toate astea intamplandu-se intr-o capsula cu siliciu de dimensiuni foarte reduse.Pentru acest fapt L.E.D.-ul
nu se incalzeste.

Durabilitate LED
Teoretic durata de utilizare este foarte mare,de ordinul miilor de ore.LED-urile auto nu au o durata prestabilita,practic daca sunt respectate conditiile de functionare date de producator,durabilitatea e foarte mare,in schimb,sunt foarte sensibile la variatiile de intensitate si tensiune in urma functionari defectuoase a releului de incarcare.Cateva socuri de acest fel pot fi irversibile pentru dioda LED.