Xenonline

 • 1 LEDuri Auto
  Toate tipurile de led auto, diferite culori si puteri. Leduri SMD, High-Power, variante Canbus fara erori, lumini de zi gen Audi sau DRL, toate la cele mai mici preturi, fara rabat de la calitate. Fii original! Masina ta poate arata "altfel".
 • 2 Instalatii Xenon
  Kituri Xenon Can-Bus toate tipurile de bec auto, moto, camioane, marci de calitate atent selectionate, fara erori fara bruiaje, alimentare extinsa. Discounturi pt. mai multe kituri. Va garantam servicii de calitate si preturi rezonabile.
 • 3 Accesorii, Solutii
  Va oferim o gama larga de accesorii pt. xenon si leduri, dealtfel si o serie de solutii de adaptare a unor componente sau rezolvarea deranjanta a "erorilor de bec ars". Pentru suport tehnic referitor la o eventuala achizitie va rugam sa ne contactati.
 • 4 Xenon de fabrica(OM)
  Balasturi xenon originale de fabrica si becuri xenon de firma. Putem procura la cerere cu preturi mult mai mici anumite balasturi de origine, precum si becuri originale de firma. Ne puteti contacta cu mai multe detalii pe adresa de mail.

Cos  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Instalatii Xenon 0 produsCe va oferim

Instalatii Xenon,Kituri Xenon H1 Instalatii Xenon,Kituri Xenon H3 Instalatii Xenon,Kituri Xenon H4
Instalatii Xenon,Kituri Xenon H8 Instalatii Xenon,Kituri Xenon H9 Instalatii Xenon,Kituri Xenon H10
Instalatii Xenon,Kituri Xenon H11 Instalatii Xenon,Kituri Xenon H27 Instalatii Xenon,Kituri Xenon HB3
Instalatii Xenon,Kituri Xenon HB4 Instalatii Xenon,Kituri Xenon D1S Instalatii Xenon,Kituri Xenon D2S


Ce inseamna XENON HID ?
HID (High Intensity Discharge) este un tip de instalatie,cu o tehnologie relativ noua, folosita in industria auto (si nu numai),care are in componenta becuri xenon si ridicatoarele de tensiune aferente amorsarii lampilor,numite balasturi sau drosere.Aceste kituri xenon au la baza becuri xenon care spre deosebire de vechiul bec cu incandescenta,nu mai are filament,aprinderea gazului xenon realizandu-se printr-un soc electric de inalta tensiune provenit de la balast.

Instalatia Xenon,avantaje
Gazul Xenon,in urma alimentarii cu inalta tensiune,produce un arc de lumina care este de cel putin trei ori mai puternica decat cea provenita de la becurile incandescente cu halogen.In acelasi timp prin intermediul unui kit xenon
putem avea avantajul alegerii nuantei de culoare dorite.Becurile xenon HID(6000K) emit in general o lumina alba,similara cu lumina zilei.

Tehnologia HID este superioara tehnologiior clasice
Tehnologia HID nu trebuie confundata cu becurile cu sticla albastra sau becurile halogen umplute cu gaz care se gasesc din comert. Acest tip de becuri dau o lumina albastruie, diferita de cea produsa de becurile unei instalatii Xenon. Tehnologia folosita pentru aceste tipuri de becuri nu este cea HID Xenon in nici unul dintre cazuri, de aceea intensitatea luminii este la fel sau chiar mai slaba decat a becurilor halogen normale.

Instalatii Xenon versus halogen
Lumina becurilor cu halogen este galbuie, pe cand lumina instalatiilor Xenon HID este mult mai alba, semanand aproape perfect cu lumina zilei.

Instalatiile cu becuri Xenon asigura o vizibilitate crescuta
In orice conditii de drum nefavorabile (ploaie, ceata, ninsoare, etc.) combinatia de lumina alba si flux luminos puternic a becurilor Xenon duce la cresterea sigurantei dumneavoastra in trafic.
Datorita fluxului luminos mult mai puternic dat de tehnologia HID a noilor instalatii Xenon, veti calatori in conditii de siguranta crescute.

Becurile Xenon au un consum redus de energie
Sistemele de iluminare Xenon consuma semnificativ mai putina energie de la masina dumneavoastra decat cele obisnuite.

Instalatiile cu becuri Xenon sunt mai durabile
Durata de viata a becurilor Xenon este de 5-10 ori mai mare decat a becurilor cu halogen. Practic, un bec Xenon este garantat de fabricant pentru o functionare de aproape 3000 de ore in comparatie cu becurile halogen care au durata de viata de 300-500 de ore.

Instalatiile Xenon, tehnologie de ultima ora si aspect unic
Vehicolul dumneavoastra va avea cea mai noua tehnologie in materie de iluminat.
Mai mult decat atat, va atrage atentia in mod repetat datorita aspectului unic oferit de instalatiile Xenon.
Retineti ca doar autovehiculele de lux au ca dotare standard instalatii Xenon.

De ce sunt diferite preturile H.I.D Xenon
Ca si produsele electronice, si în tehnica de iluminare xenon, solutiile sunt diferite.Pornind de la producatorul instalatiei xenon,putem continua cu nivelul de calitate,complexitatea electronicii la nivel de balasturi(drosere),in a permite comunicare Can-Bus(fara erori de bec ars) si a nu bruia alte module importante,pana la calitatea becurilor xenon. De evitat sunt kiturile xenon cu preturi derizorii,de calitate extrem de proasta,care in afara lipsei de fiabilitate poate dauna grav anumitor parti electronice ale autoturismului.

Alte produse din gama: Becuri Xenon,Adaptoare bec Xenon,Balasturi Xenon,Drosere Xenon,Adaptor Xenon D1S,Adaptor Xenon,D2S,Balast Xenon Can-Bus,Instalatie Bi-Xenon H4,Filtru Xenon,Becuri Bi-Xenon,etc.