Xenonline

 • 1 LEDuri Auto
  Toate tipurile de led auto, diferite culori si puteri. Leduri SMD, High-Power, variante Canbus fara erori, lumini de zi gen Audi sau DRL, toate la cele mai mici preturi, fara rabat de la calitate. Fii original! Masina ta poate arata "altfel".
 • 2 Instalatii Xenon
  Kituri Xenon Can-Bus toate tipurile de bec auto, moto, camioane, marci de calitate atent selectionate, fara erori fara bruiaje, alimentare extinsa. Discounturi pt. mai multe kituri. Va garantam servicii de calitate si preturi rezonabile.
 • 3 Accesorii, Solutii
  Va oferim o gama larga de accesorii pt. xenon si leduri, dealtfel si o serie de solutii de adaptare a unor componente sau rezolvarea deranjanta a "erorilor de bec ars". Pentru suport tehnic referitor la o eventuala achizitie va rugam sa ne contactati.
 • 4 Xenon de fabrica(OM)
  Balasturi xenon originale de fabrica si becuri xenon de firma. Putem procura la cerere cu preturi mult mai mici anumite balasturi de origine, precum si becuri originale de firma. Ne puteti contacta cu mai multe detalii pe adresa de mail.

Cos  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Balast NSSC Canbus

Balast NSSC Canbus

Balast de generatie noua,echipat cu microprocesor, foarte rezistent si fiabil,nu bruiaza instalatia electrica, poate fi montat pe cele mai noi si performante masini.

Mai multe detalii


RON 156,30 cu TVA

Disponibilitate: Sunati pentru verificarea stocului


Balast de generatie noua,echipat cu microprocesor, foarte rezistent si fiabil,nu bruiaza instalatia electrica, poate fi montat pe cele mai noi si performante masini.
Pret de vanzare pentru o bucata

Specificatii tehnice:
 Battery voltage : about 9V~32V
 Input current : 3.2A
 Output Power : 35W
 Ignition pulse Typical peak Voltage 23kV
 Light lumen : 3200 lumens
 Tcase: -40C~105C
 Life : <2500 hrs

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.