Xenonline

 • 1 LEDuri Auto
  Toate tipurile de led auto, diferite culori si puteri. Leduri SMD, High-Power, variante Canbus fara erori, lumini de zi gen Audi sau DRL, toate la cele mai mici preturi, fara rabat de la calitate. Fii original! Masina ta poate arata "altfel".
 • 2 Instalatii Xenon
  Kituri Xenon Can-Bus toate tipurile de bec auto, moto, camioane, marci de calitate atent selectionate, fara erori fara bruiaje, alimentare extinsa. Discounturi pt. mai multe kituri. Va garantam servicii de calitate si preturi rezonabile.
 • 3 Accesorii, Solutii
  Va oferim o gama larga de accesorii pt. xenon si leduri, dealtfel si o serie de solutii de adaptare a unor componente sau rezolvarea deranjanta a "erorilor de bec ars". Pentru suport tehnic referitor la o eventuala achizitie va rugam sa ne contactati.
 • 4 Xenon de fabrica(OM)
  Balasturi xenon originale de fabrica si becuri xenon de firma. Putem procura la cerere cu preturi mult mai mici anumite balasturi de origine, precum si becuri originale de firma. Ne puteti contacta cu mai multe detalii pe adresa de mail.

Cos  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Livrare

Dupa ce am primit comanda dumneavoastra, veti fi contactati prin mail sau telefonic de catre un operator xenonline.ro pentru a stabilii impreuna ultimele detalii legate de livrare. Livrarea se mai poate face la cererea cumparatorului, cu orice alt serviciu de curierat rapid.

Livrarea:

TRANSPORT FAN COURIER BUCURESTI SI ILFOV
Livrarea produselor se face la adresa de livrare (din usa in usa). Coletul ajunge la destinatie in 24 ore oriunde in Bucuresti sau Judetul Ilfov
Timpul de livrare se refera la perioada de transport, perioada de procesare a comenzilor este de doua zile (deobicei o singura zi) 

TRANSPORT FAN COURIER NATIONAL
Livrare produselor se face la adresa de livrare (din usa in usa). Coletul ajunge la destinatie in 24 ore oriunde in Romania Timpul de livrare se refera la perioada de transport, perioada de procesare a comenzilor este de 2 zile (deobicei o singura zi)
Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie FAN COURIER se calculeaza un cost suplimetar pe km (0,65 Ron/km), in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.

PRIORIPOST (curierat rapid intern) se face la adresa de livrare (din usa in usa). Disponibil in 743 de localitati din Romania. Produsele ajung la destinatie in:

 - 6 ore in aceeasi localitate
 - 24 de ore intre principalele localitati din tara (peste 110 localitati)
 - 36 de ore in restul locatiilor din retea


Timpul de livrare se refera la perioada de transport, perioada de procesare a comenzilor este de doua zile (deobicei o singura zi)

Coletul va fi adus la adresa de livrare de catre curier (postas) o singura data. Daca acesta nu va gaseste la adresa respectiva, are obligatia sa va lase o chitanta cu care trebuie sa va duceti la posta de care apartineti, sa achitati contravaloarea coletului si sa-l ridicati.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul SC Adri's Technology SRL.