Xenonline

 • 1 LEDuri Auto
  Toate tipurile de led auto, diferite culori si puteri. Leduri SMD, High-Power, variante Canbus fara erori, lumini de zi gen Audi sau DRL, toate la cele mai mici preturi, fara rabat de la calitate. Fii original! Masina ta poate arata "altfel".
 • 2 Instalatii Xenon
  Kituri Xenon Can-Bus toate tipurile de bec auto, moto, camioane, marci de calitate atent selectionate, fara erori fara bruiaje, alimentare extinsa. Discounturi pt. mai multe kituri. Va garantam servicii de calitate si preturi rezonabile.
 • 3 Accesorii, Solutii
  Va oferim o gama larga de accesorii pt. xenon si leduri, dealtfel si o serie de solutii de adaptare a unor componente sau rezolvarea deranjanta a "erorilor de bec ars". Pentru suport tehnic referitor la o eventuala achizitie va rugam sa ne contactati.
 • 4 Xenon de fabrica(OM)
  Balasturi xenon originale de fabrica si becuri xenon de firma. Putem procura la cerere cu preturi mult mai mici anumite balasturi de origine, precum si becuri originale de firma. Ne puteti contacta cu mai multe detalii pe adresa de mail.

Cos  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.Recomandam citirea cu atentie a acestora.S.C. Adri's Technology S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.


1.Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea cumpara de pe www.xenonline.ro, trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Puteti sa utilizati site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti "Termeni si conditii" Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor dumneavoastra, informatiile privind autentificarea si contul. Veti fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola dumneavoastra si informatiile dumneavoastra de autentificare. Prin utilizarea site-ului nostru de pe contul dumneavoastra, sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute.

2.Protectia datelor personale:
In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra înregistreaza date cu caracter personal doar in modurile/scopurile prevazute de lege.Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. de contact sa fie prelucrate de catre S.C. Adri's Technology SRL.Societatea noastra garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001.

3.Copyright
Intregul continut al site-ului www.xenonline.ro,imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date,este proprietatea SC Adri's Technology SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus, fara acordul SC Adri's Technology SRL ,se pedepseste conform legilor in vigoare.

 4.Accesul la site
SC Adri's Technology SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei noastre fara acordul prealabil scris al acesteia.

 5. Descrierea produselor
SC Adri's Technology SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate .Societatea noastra va informa consumatorul despre disponibilitatea/indisponibilitatea produsului.

6.Preturi
Preturile prezentate includ TVA (19%) ,la care se adauga cheltuielile de livrare.
Produsele cumparate prin intermediul acestui site nu pot fi revandute sau distribuite in scopuri comerciale.
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei,la care se adauga costurile de livrare.

 7. Livrarea produselor
SC Adri's Technology SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.
Livrarea se va efectua in uramatoarele conditii,la alegerea clientului:
A)Prin curier rapid:livrarea se va face in maxim 48 de ore,direct la domiciliul clientului.Taxele percepute pentru acest tip de livrare sunt urmatoarele:
12,15 ron primul kg.;pentru fiecare kg. in plus se mai adauga 0,85 ron.La acestea se mai adauga taxa de 5 ron .(costurile nu includ T.V.A.).
B)Prin colet postal:livrarea se va face in maxim 5 zile lucratoare ,la sediul postal din localitate.Taxele percepute sunt urmatoarele:taxa de inregistrare de 1,6 ron/kg. ,la care se adauga taxa pe kg. de inca 1,6 ron ,taxa pe valoare declarata care reprezinta 1,1% din valoarea coletului,taxa de ramburs care reprezinta inca 1,1 % din valoarea coletului ,la care se mai adauga o taxa suplimentara de 2,5 ron.(costrurile nu include T.V.A.).
SC Adri's Technology SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de societatea noastra care includ: actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve,si alte cazuri de forta majora prevazute de lege.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni de cel mult inca doua ori, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

8.Plata produselor
Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se va face la livrare,fie direct curierului, sau la ridicarea coletului de la oficiul postal.Plata se va face in numerar.  SC Adri's Technology SRLisi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 9.Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila , competenta revine instantelor de judecata romane.Fiind de accord cu acesti ‘’Termeni si conditii’’,clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.