Xenonline

 • 1 LEDuri Auto
  Toate tipurile de led auto, diferite culori si puteri. Leduri SMD, High-Power, variante Canbus fara erori, lumini de zi gen Audi sau DRL, toate la cele mai mici preturi, fara rabat de la calitate. Fii original! Masina ta poate arata "altfel".
 • 2 Instalatii Xenon
  Kituri Xenon Can-Bus toate tipurile de bec auto, moto, camioane, marci de calitate atent selectionate, fara erori fara bruiaje, alimentare extinsa. Discounturi pt. mai multe kituri. Va garantam servicii de calitate si preturi rezonabile.
 • 3 Accesorii, Solutii
  Va oferim o gama larga de accesorii pt. xenon si leduri, dealtfel si o serie de solutii de adaptare a unor componente sau rezolvarea deranjanta a "erorilor de bec ars". Pentru suport tehnic referitor la o eventuala achizitie va rugam sa ne contactati.
 • 4 Xenon de fabrica(OM)
  Balasturi xenon originale de fabrica si becuri xenon de firma. Putem procura la cerere cu preturi mult mai mici anumite balasturi de origine, precum si becuri originale de firma. Ne puteti contacta cu mai multe detalii pe adresa de mail.

Cos  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Despre noi

www.xenonline.ro s-a infiintat in anul 2007 si este destinat in exclusivitate comertului electronic, proiectat si dezvoltat pe o platforma performanta, adaptat cerintelor fiecarui client si orientat cu precadere spre satisfacerea lor.

Dorim sa sporim permanent increderea utilizatorilor,de aceea,cel mai important lucru pentru noi, il reprezinta seriozitatea si promptitudinea, servicii excelente, si nu in ultimul rand o calitate cat mai buna a produselor oferite.

Permanent cautam pe cat posibil sa oferim un pret cat mai mic fara sa facem rabat la calitate, in paralel cu achizitionarea celor mai noi echipamente si accesorii de pe piata.

Aceasta misiune este posibila prin implicarea si loialitatea echipei, cat si prin evolutia continua a tehnologiilor de sustinere a afacerii.