Xenonline

 • 1 LEDuri Auto
  Toate tipurile de led auto, diferite culori si puteri. Leduri SMD, High-Power, variante Canbus fara erori, lumini de zi gen Audi sau DRL, toate la cele mai mici preturi, fara rabat de la calitate. Fii original! Masina ta poate arata "altfel".
 • 2 Instalatii Xenon
  Kituri Xenon Can-Bus toate tipurile de bec auto, moto, camioane, marci de calitate atent selectionate, fara erori fara bruiaje, alimentare extinsa. Discounturi pt. mai multe kituri. Va garantam servicii de calitate si preturi rezonabile.
 • 3 Accesorii, Solutii
  Va oferim o gama larga de accesorii pt. xenon si leduri, dealtfel si o serie de solutii de adaptare a unor componente sau rezolvarea deranjanta a "erorilor de bec ars". Pentru suport tehnic referitor la o eventuala achizitie va rugam sa ne contactati.
 • 4 Xenon de fabrica(OM)
  Balasturi xenon originale de fabrica si becuri xenon de firma. Putem procura la cerere cu preturi mult mai mici anumite balasturi de origine, precum si becuri originale de firma. Ne puteti contacta cu mai multe detalii pe adresa de mail.

Cos  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Kit Xenon Klarheit

Kit Xenon Klarheit

Instalatie xenon Canbus cu balasturi digitale de ultima generatie compatibila cu majoritatea autoturismelor si autocamioanelor.

Mai multe detalii


RON 170,00 cu TVA

Disponibilitate: Sunati pentru verificarea stocului


Instalatie xenon Canbus cu balasturi digitale de ultima generatie compatibila cu majoritatea autoturismelor si autocamioanelor.
Se pot instala pe faza scurta , faza lunga sau proiectoare de ceata.
Tensiune balast: 9-36V

Luminozitate 2600-3300 Lumeni,in functie de culoare Kelvin
GARANTIE: 1 an la balasturi si 1 an la becurile xenon
KIT-ul contine:
- 2 balasturi, 2 becuri
- elemente de fixare precum suruburi si fase de plastic pentru ancorarea balasturilor
- manual de instalare
- certificat de garantie

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.